BOURÁRNA

28.6.2016 jsme zahájili prodej našeho hovězího masa, které se zpracovává ve schválené BOURÁRNĚ, jak hygienou, tak také veterinární správou, která splňuje nejpřísnější hygienické požadavky.

Maso je ze skotu našeho chovu, který vyrůstá na pastvinách v katastrálním území Bohdanovice, asi 3km od Slezské Harty a je nejvyšší kvality, kříženců vyšlechtěných přímo pro steaky, má skvělé osvalení a dostatek tuku - mřížku, dodávající pokrmům vynikajíci chuť.

Maso je vyzrálé tzv. mokrou cestou, ve vakuu, takže má specifickou vůni a chuť.
Po rozbalení nechte maso odvětrat cca 1 hod. a můžete připravovat pokrmy.

Balíčky, které nabízíme, obsahují přibližně toto složení:

Každý druh masa je samostatně vakuově balený, tudíž balíček lze zkonzumovat postupně.

Varianta I.:

  • Hovězí přední                               1 kg                                  171,- Kč
  • Hovězí zadní                                  1 kg                                 225,- Kč
  • Hovězí kližka                                 1 kg                                 178,- Kč
  • Hovězí plec                                    1 kg                                 195,- Kč
  • Hovězí roštěnec nízký                0,5 kg                             149,- Kč
  • Hovězí svíčková falešná             0,5 kg                             144,- Kč

        Cena celkem                                                                    1.062,- Kč

Varianta II.:

  • Hovězí kližka                                  1,5 kg                             267,- Kč
  • Hovězí zadní                                   1,5 kg                             337,50 Kč

        Cena celkem                                                                      604, 50 Kč

Dále nabízíme:

  • Hovězí steakové maso (zadní z kýty)                        285,- Kč / kg

Ceník je platný od 15.5.2017

 

Nízký roštěnec a falešnou svíčkovou je možné zakoupit pouze v balíčku varianty č.I.,

samostatně jsou tyto druhy masa NEPRODEJNÉ!

 

Balíčky se mohou hmotnostně lišit 20%, skladujte při teplotě do 4°C, doba spotřeby do 7dnů ode dne zakoupení. Při porušení vakua ihned spotřebovat.
Ostatní druhy masa možné zakoupit pouze po dohodě s vedením restaurace.

Maso je vhodné:

  • Hovězí přední - k dušení na kostky
  • Hovězí zadní - k pečení, dušení v celku, ke grilování
  • Hovězí plec - k dušení v celku, rolády
  • Hovězí kližka - k dušení (žilnaté maso)
  • Hovězí roštěnec nízký - k minutkové úprávě, ke grilování
  • Hovězí svíčková falešná - k pečení v celku, minutkové úpravě (libový kousek masa), ke grilování
  • Hovězí steakové maso (zadní) - k minutkové úprávě, ke grilování

 

Objednávky na tel.č.  777 310 709.

Odběr masa je možný v provozní době restaurace.